Louise Dancet

MfN-registermediator

T+31 (0)20 8203400
M+31(0)6 41041330
Elouisedancet@reulingschutte.nl
Wwww.reulingschutte.nl
LLinkedIn profile

Na haar studie rechten aan de Vrije Universiteit Brussel ging Louise Dancet aan de slag als advocaat aan de Brusselse Balie waar zij langere tijd werkzaam was in de internationale advies- en procespraktijk (in het Nederlands, het Frans en het Engels).

Na haar vestiging in Amsterdam legde Louise zich toe op conflictoplossing in brede zin en schoolde zich om tot MfN-registermediator. Louise’s focus zijn contractuele geschillen, arbeidsgeschillen en samenwerkingsgeschillen in brede zin, auteursrechtelijke geschillen en ICT gerelateerde geschillen.

Omdat Louise vloeiend is in meerdere talen en in verschillende landen heeft gewoond, wordt zij als mediator vaak ingezet in geschillen met een internationale context.

Voor de beroepsopleiding tot mediator van ICM Opleidingen & Trainingen is Louise docent en MfN-assessor en voor The School of Life in Amsterdam geeft zij de workshops Beter Leren Ruzie Maken en de intensive Onderhandelen en Confronteren. Daarnaast geeft zij praktijkgerichte workshops over conflictmanagement aan ondernemers.

Louise is lid van van de Vereniging Zakelijke Mediation (ZAM) en zij heeft verschillende publicaties op haar naam staan.