Paula Boshouwers

Intern adviseur | MfN-registermediator

T+31 (0)20 820 34 00
M+31 (0)6 215 364 69
Epaulaboshouwers@reulingschutte.nl
Wwww.reulingschutte.nl
LLinkedIn profile

Paula Boshouwers studeerde rechten in Amsterdam en Kopenhagen. Zij begon haar juridische carrière als advocaat bij een groot advocatenkantoor in Amsterdam. Na tien jaar als advocaat werkzaam te zijn geweest sloot zij zich als mediator aan bij ReulingSchutte, met de aandachtsgebieden: zakelijke mediation, procesbegeleiding en vertrouwelijk onderzoek.

Paula’s expertise is het combineren van het zakelijke met het persoonlijke. Paula’s aanpak is analytisch en gestructureerd en tegelijkertijd intuïtief. Zij heeft een antenne voor wat er speelt en kan met weinig woorden de kern raken. Zij maakt het onzichtbare concreet en houdt steeds oog voor de gevoelens die spelen. Paula vindt het belangrijk om nabij, eerlijk en opbouwend te zijn. Zij gaat uit van eigen verantwoordelijkheid en (innerlijke) wijsheid van mensen. Zij streeft ernaar om deze gezamenlijk te ontsluiten, om zo tot gedragen oplossingen te komen.

Op dit moment is Paula verbonden aan ons kantoor als (intern) adviseur, ter ondersteuning en verdere ontwikkeling van onze mediators en is zij niet beschikbaar voor opdrachten uit de markt.

Naast haar betrokkenheid bij ReulingSchutte is Paula doende met het opzetten van een online platform voor jonge vrouwen met een diagnose kanker (www.houseoficho.nl), dit vanuit haar eigen ervaringen. ReulingSchutte ondersteunt Paula financieel bij haar initiatief.